معرفی انواع کابل نسوز

معرفی انواع کابل نسوز

ساخت وبلاگ

امکانات وب

معرفی انواع کابل نسوز

به کابل‌هایی که در برابر حرات و دما می‌توانند مقاومت بالایی از خود به نمایش بگذارند کابل نسوز می‌گویند. موارد استفاده این کابل‌ها در مکان‌هایی است که حرارت و یا آتش وجود دارد. معمولا این کابل‌ها را از جنس سیلیکون تولید می‌کنند. در هنگام تولید این کابل‌ها از پلیمر فاقد هالوژن استفاده می‌شود به همین دلیل است که گاز‌های سمی کمی را از خود به محیط اطراف ساطع می‌کنند.

این کابل‌‌ها می‌توانند که مدار اصلی را حفظ کنند و در برابر ضربه‌های فیزیکی که به آن‌ها وارد می‌شود، مقاومت کنند. به همین دلیل در مدارات برقی می‌توانند که مدت زمان طولانی از عملکرد صحیح برخوردار باشند. میزان دمایی که این کابل‌ها می‌توانند تحمل کنند 200 الی 250 درجه سانتی‌گراد است. اساسا به هر میزانی که دمای محیط به 250 درجه سانتی‌گراد نزدیک‌تر باشد

مدت زمانی که کابل می‌تواند تحمل کند، بسیار کمتر می‌شود. این کابل‌ها علاوه بر تحمل بالا دما و نسوز بودن در برابر مواد شیمیایی، شرایط نامناسب جوی، روغن‌ها، شعه‌های ماوراء بنفش و… می‌توانند که سازگاری بسیار مناسبی از خود به نمایش بگذارند. از جمله کاربرد‌های کابل‌ نسوز می‌توان به کوره‌ها، دکل‌های نفتی، هیتر‌های الکتریکی، تجهیزات کنترل کننده هوا، واگن‌های راه آهن، سیستم‌های روشنایی، صنایع کشتی سازی، اجاق‌ها و تنور‌های برقی، صنایع پتروشیمی و یا پالایشگاهی و … را نام برد.

می‌توانند که از انتشار شعله‌ها جلوگیری کنند و دودی که از آن‌ها منتشر می‌شود بسیار کم است و معمولا فاقد گاز‌های سمی و کشنده است. ویژگی دیگر این است که می‌توانند در برابر شوک‌های الکتریکی هم به‌شدت مقاوم باشد. کابل‌های نسوز در صنایع بسیار حساس مورد استفاده قرار می‌گیرند، بنابراین لازم است که به کیفیت تولید این کابل‌ها بسیار توجه شود.

ویژگی کابل های نسوز 

جلوگیری از انتشار شعله

دارای شیلد یا محافظ هستند

فاقد گازهای سمی و کشنده هالوژن هستند

مقاومت بالایی در برابر تغییرات دمایی دارند

در هنگام آتش سوزی دود کمی ایجاد می کنند

در شرایط هوای خشک و رطوبت عایق مناسبی دارند

قابلیت تحمل دما از منفی 60 الی 250 درجه سانتیگراد

بسیار منعطف و با قابلیت شکل گیری با حفظ پایداری جریان الکتریسیته

مقاومت بالا در برابر جریان های شدید ناشی از ولتاژهای بالای جریان الکتریسیته

مقاومت بالا در برابر اشعه های مختلفی شامل ماورابنفش، مادون قرمز، گاما و ازن

مناسب برای کاربری در پزشکی و صنایع غذایی به دلیل رشد نکردن قارچ و باکتری در ماده سیلیکونی

شیلد‌هایی که برای تولید این کابل استفاده می‌شود در انواع مختلفی هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به شیلد نواری، شیلد ترکیبی، شیلد بافت، شیلد بافت چند لایه اشاره کرد. شیلد نواری می‌تواند پوشش 100 درصدی را ایجاد کند. این نوع شیلد می‌تواند که انرژی الکتریسیته ساکن را که به وسیله امواج الکترومغناطیس تولید می‌شود را کنترل کند و در نهایت آن‌ها را دفع کند. اما شیلد‌های بافت از به‌هم بافتن سیم‌های نازک تولید می‌شود.

این نوع شیلدها بسیار منعطف هستند و در برابر پارگی هم مقاوم هستند و اما در رابطه با شیلد بافت چند لایه که به منظور ایجاد پوشش حداکثری روی کابل‌ها از دو و یا سه لایه شیلد بافت استفاده می‌کنند و در نهایت برای ایجاد یک پوشش بهتر که انعطاف پذیر هم باشد، معمولا پوشش نواری را نازک‌تر می‌کنند و در نهایت شیلد بافت با تراکم کمتر را به آن اضافه می‌کنند.

پرینتر شارپ...
ما را در سایت پرینتر شارپ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : پوران دخت خدابخش بازدید : 203 تاريخ : شنبه 21 اسفند 1400 ساعت: 20:36

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :